L’exposició internacional Art of Fundamental Rights

L’exposició internacional “Art of Fundamental Rights” arriba a Barcelona, organitzada per Ecomon Youth amb NYT Europa, amb les peces de les artistes de l’anterior selecció conjuntament amb les d’enguany. El total d’obres circulen pels països que hi participen, que són Dinamarca, Alemanya, Bèlgica, Polònia, Grècia i Catalunya. El fragment del dibuix d’aquest cartell és un bocí de l’obra catalana, i serà a la Lleialtat Santsenca on estaran exposades.

En aquesta edició, però, comptem amb una addició significativa. L’alumnat de sisè de l’escola Cal Maiol ha estat treballant en els drets humans i la representació artística, i el resultat compartirà paret a la Lleialtat Santsenca amb les obres de les artistes internacionals.

Us convidem a la inauguració el divendres 19 de gener a partir de les 15:30, on tindreu el plaer de conèixer els i les artistes de Cal Maiol que ens compartiran les seves obres, ens explicaran el procés de creació per representar els drets humans i ens compartiran les seves opinions sobre com aquests es respecten (o no).