Temps de migdia

El menú de l’escola s’adapta a les necessitats de tots els infants. Per això, disposem de cinc opcions alimentàries. 

El menú Basal és el principal i té un total de sis variants diferents: 

sense ou
sense porc
sense llegums
sense carn
ovolactovegetarià
sense ou, soja, cacauet, llegums o família del préssec

Els ingredients, com el llegum, la fruita i verdures, que s’utilitzen a l’escola són de ecològics i de proximitat. L’arròs, la pasta i el pa són integrals. El iogurt és sense sucre i es pot endolcir amb mel. S’utilitza exclusivament oli d’oliva.

Horari i organització

L’horari del temps migdia és de 12.30 a 14.30 h. Una hora es destina a dinar i l’altra a jugar de forma lliure al pati.

Hi ha dos torns per dinar. Al 1r torn, de 12.30 a 13.30 h, mengen els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial. Al 2n torn, de 13.30 a 14.30 h, mengen el Cicle Mitjà i Superior.

Els alumnes i les alumnes de P3 fan la migdiada.

Guiatge

El guiatge el porta a terme un equip d’11 monitors coordinats per la Sílvia Baró, de l’empresa 7 i Tria. Cada nivell compta amb un monitor o monitora referent que actua com a educador en el temps de migdia, tant dins del menjador com en el temps de joc. Es vetlla per tal de que cada nen i nena s’organitzi, segons les seves preferències, el temps lliure del que disposa abans o després de dinar. 

Equip de monitors

P3: Arus i Judith.

P4: Anna

P5: Ferran

Primer: Paula

Segon: Greta

Tercer: Pablo

Quart: Isa

Cinquè: Martí

Sisè: Carla

Espai pista: Pau

Espai tranquil: Maria

Monitora reforç: Marina

El menjar

L’escola disposa de cuina pròpia, que gestiona AlimentArt. A la cuina de l’escola hi treballen tres cuiners que s’encarreguen de preparar els menús pels infants.

Els menús s’elaboren amb la participació d’una dietista de l’empresa especialitzada en nutrició infantil. Són menús que fomenten el menjar divers, saborós i saludable, fets amb productes de temporada i proximitat. La comissió de menjador de l’AFA s’encarrega de fer el seguiment tant dels menús del menjador com dels temps de migdia.